Откако и по неколку секунди рампата на Клиничкиот центар не се отвори, човек кој е дел од обезбедувањето ја свитка и овозможи да помине колоната меѓу која имаше и возило на Брза помош.

Видеото се појави на јутјуб и на него с егледа брзата реакција на обезбедувањето кое овозможи непрекинато поминување и покрај блокадата на системот

Man breaks boom gate for ambulance to get in

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s