„О да“ е новиот летен хит на „Локос Железарос“

Рап дуото „Локос Железарос“ деновиве го претстави својот нов сингл насловен „О да“, кој стигна заедно со видео снимено во Охрид, што е сосема соодветно за самата тема и летниот период во кој е објавена.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s