Нашиот најпознат рок бенд, Бени и Нон Стоп, снимија нова нумера која ја зачинија со одличен видео материјал. Песната се вика „Немој да се курчиш“. Инаку ова е првиот спот кој е целосно снимен само со мобилен телефон под диригенската палка на Чедо Поповски. Уживајте

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s