„Пи*ка ви матер“ – порачаа Комитите пред камерата на Канал 5

Во текот на интервјуто, навивачите на Вардар се појавија пред камерите на Канал 5. Вистинската љубов кон нивниот клуб јавно ја искажаа со “Пи*ка ви матер”. Погледнете како се однесуваа Комитите на телевизија :

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s