ДОСЕГА НЕОБЈАВЕНО НА YOUTUBE | Македонски народни приказни – Рамиз XIV – 1988

“Драги пријатели!!! На повидок е нешто ново!!! Јас му ја побарав, а легендарниот актер Lazar Barakov ми ја доставе! Лично од неговата архива! Приказната која ја бараме со децении! МТВ немаше слух за нашите молби, но затоа дирекно РАМИЗ – 14ти од домашната архива на Лазар Бараков! Вљубениците на приказните добија уште едно ремек дело кое ќе остане засекогаш зачувано!!!
Засекогаш добрите Ivan Petrusevski Lazar Barakov Goce Vlahov Goce Todorovski Gjokica Lukarevski, Vladimir Angelovski, Ance Dzambazova, Gjorgi Kolozov i Senka Kolozova!!! Ваш, Горан Марковски” – главен уредник на страната на Ѓорѓи Колозов. Уживајте!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s