Болт е бронзен, но Златко е ЗЛАТЕН! Калински ја коментираше последната трка пред пензија

Од пред неколку месеци пензионер, Златко Калински – бардот на македонското спортско новинарство доби подарок од неговата матична куќа, Македонската радио телевизија, со трката на 100 метри на Светското првенство во атлетика во Лондон да се прости со стил и онака како најдобро што го препознаваат гледачите.

Погледнете ја легендарната „стотка“ со коментарот на Златко Калински:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s