Карневалска атмосфера, танцување и забава се зборовите со кои може да се опише екранизацијата на синглот „Instructions“, кој продуцентот Џекс Џонс го сними со американската пејачка Деми Ловато и британската раперка Стефлон Дон.

Jax Jones – Instruction ft. Demi Lovato, Stefflon Don

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s