Лепа Брена на изворите „Св.Наум“ ја отпеа „Јовано, Јованке“ и „Битола мој роден крај“

Лепа Брена на 56 годишна возраст на Изворите на Свети Наум ги отпеа во живо популарните македонски песни „Битола Мој роден крај“ и „Јовано, Јованке. Денеска 29 јули на плажата на Градиште, Лепа Брена ќе одржи и свој концерт. На сцената Брена ќе ги отпее сите свои големи хитови од неколку децениската кариера, со посебен акцент на поновите песни.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s