Гевгелиско БМВ вози на ЗЕЈТИН: Ако не верувате погледнете го ВИДЕОТО!

Докажаа дека БМВ може да се движи и на зејтин, и тоа без никаква мака.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s