„Видеото што никој не го бараше, но на Интернетот му е потребно“, вака Кејти Пери го претстави текстуалното видео за нејзиниот актуелен хит „Swish Swish“, кој го сними во соработка со Ники Минаж и кој е сместен на неодамна објавениот албум „Witness“.

Имено, главната улога ја доби бразилската интернет сензација и некогашна пејачка Гречен (58), која имала неколку хитови во седумдесеттите и осумдесеттите („Freak Le Boom Boom“ и „Conga Conga Conga“)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s