Што може да се случи ако на улица гледате во мобилниот покажува примерот на жена од Њу Џерси која паднала во шахта. На социјалните мрежи се појави видео снимка од нејзиниот пад во отворена шахта длабока неколку метри. Жената гледајќи во својот мобилен телефон не забележува дека вратата на шахтата е отворена и паѓа. Нема информација за повредите кои ги добила од падот.

Woman Falls Into Cellar – Distracted By Her Cellphone

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s