Капитенот на FC Barcelona Handbol, Víctor Tomàs му ја препушти честа на Кире Лазаров да го подигне трофејот. Лазаров го одигра последниот натпревар во Барселона и заминува во Нант

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s