Кога Неда Украден ќе украде песна

Познатата српска пејачка Неда Украден неодамна го објави својот најнов сингл насловен „Фаворит“, кој премногу потсетува на актуелниот хит „Despacito“ од латино ѕвездите Луис Фонси и Деди Јенки

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s