Карли Реј Џепсен има нова поп зараза

После објавувањето на последниот албум „Emotion“, канадската пејачка Карли Реј Џепсен веќе некое време снима однични поп песни кои незаслужено не добиваат големо внимание, а нејзиниот нов сингл „Cut To The Feeling“ е уште еден солиден обид за освојување на топ листите.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s