Франческо Тоти низ солзи се прости од верните навивачи на Рома, заблагодарувајќи им се за поддршката во изминатите 25 години во кои го носеше дресот на „волчицата“.

Капитенот последната порака, „Ќе ми недостигате“, ја испрати напишана на фудбалска топка, што потоа силно ја шутна кон трибината од најверните тифози на „римската волчица“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s