Трајче Ѓоргиев избран меѓу финалистите на GENIUS Olympiad 2017 Америка

“Драги пријатели, чест ми е да ви го претставам овој видео запис со песна од кралот на поп музиката. Со истиот конкурирав на олимпијада во Америка и сум избран меѓу финалистите. Ќе ми биде мило ако ви се допадне и го споделите со вашите пријатели.” – Трајче Ѓоргиев

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s