Skip to content
Advertisements

(Видео) Го покажа задникот на Евровизија

На паузата меѓу собирањето гласови на Евровизија имаше музички перформанс кој еден Австралијанец го злоупотреби за себе промоција. Додека пееше пејачката, се качи на бина и го покажазадникот.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: