Ања Ветерова го промовираше новиот летен хит “Рамбамбам” (Видео)

Младата македонска поп пејачка Ања Ветерова, неодамна ја промовираше својата најнова песна “Рамбамбам”, за која што промовираше и видео спот. По она што го слушнавме и видовме, слободно може да кажеме дека оваа песна ќе биде нов летен хит, нешто со што оваа млада поп пејачка може да се пофали, а сето тоа звучи и изгледа онака светски, баш како што и треба.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s