Погледнете ја првата проба на Јана во Киев

На официјалниот евровизиски канал на Јутјуб се објавени куси видеа од овие проби, а од четириесетината секунди од пробата на Јана конечно можеме да видиме како ќе изгледа и звучи „Dance Alone“ на сцената во Киев – таа танцува сама, а на големите екрани зад неа се прикажуваат инсерти од самиот видео запис.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s