Орално ја задоволуваше сред свадба (+18)

На свадба сме виделе се и сешто. Пијани гости како прават глупости, ама вакво нешто до сега не сме виделе. Сватовите не можеа да се воздржат па почнаа орално да се задоволуваат. Ни срам, ни бутур.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s