“Едно Име Имаме” во изведба на воениот оркестар

Ретко кој ги знае фантастичните изведби на Воениот оркестар при Армијата на Република Македонија.

Една од нив е легендарната едно име имаме од доајенот на македонската музика Јонче Христовски.

Погледнете како оваа нумера звучи во интерпретација на Воениот оркестар на Армијата на Република Македонија.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s