Ечи Комитска песна на улиците на Верија-Грција

Пионерите на ракометниот клуб Вардар низ улиците на Верија-Грција пеат песни од навивачката група Комити Запад. Инаку тие се дел од силен меѓународен турнир во Грција. Турнирот се игра во Верија на 70 км од Солун во Грција

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s