Промоција | ДНК со ново видео, за “Уште еден ден”

Дуото ДНК го претстави своето најново видео за насловната тема од актуелниот албум, „Уште еден ден“. Станува збор за емотивна балада, во која Панчо низ стихови ја опишува душевната болка од загубата на својата мајка.

Во меѓувреме, момците интензивно се подготвуваат и за претстојниот славенички концерт, со кој ќе одбележат 15 години на сцената.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s