Промоција | 2Бона и Слаткаристика – “Би направил се”

“Би направил се” е насловот на новата песна на новите дечки 2Бона и нашиот познат Слаткаритика. Песната е пуштена пред само некој ден на официјалниот YouTube канал на Слаткаристика. “Виновници” за создавањето на оваа песна се: Марио Јелиќ и Антонио Стојановиќ (2Бона), како и Слаткаристика и Иван Јованов – Iwayo. За видеото кое што е неофицијално и кое што ќе имате прилика во продолжение да го погледнете, се погрижи и го реализираше Филип Пауновски.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s