Јапонски одбојкари го шокира светот: Сите мислеа дека ќе се тепаат, а тие се бакнаа

Несекојдневна сцена се случи на одбојкарски натпревар во Јапонија, откако двајца играчи од спротивни тимови започнаа да се туркаат.

На Ол-стар натпреварот во Јапонија, играчите од противничките тимови Чејсер Ју Јамамото и Такуја Такамацу се искраа, а расправата се закануваше дека ќе се претвори и во тепачка, но сепак, по туркањето тие се бакнаа во уста.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s