НАЈГОЛЕМИ ЅВЕЗДИ ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ПОЛИТИЧАРИТЕ…

-не сакам моите деца да израснат во околина каде ќе има омраза…
-моите другари.. им е желба да добијат бугарски пасош..
-најмногу се плашам да не дојде до војна..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s