Боби Павловски ја промовираше прекрасната балада “Само една ноќ”

Пејачот Боби Павловски денеска ја промовираше новата балада „Само една ноќ“.

Песната е дело на Лазар Цветковски и неговата сестра Магдалена кои исто така ги пеат и пратечките вокали заедно со Влатко Лозановски.

За спотот да изгледа светски се погрижи видео продукцијата „Арт Студио“, а модели во видео записот се Стефан Лазаров и Викторија Луческа

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s