ДАЛИ Е ОВА УШТЕ ЕДЕН ХИТ: „Куку леле“ ја објави својата „Рома романтика“

Рома романтика“ е најновата песна на познатото дуо „Куку леле“. И овој пат Роберт Саздов се потпишува како автор на текстот, музиката и аранжманот, како и на нивните претходни нумери.

За новата песна Панки и Роберт снимија и видеоспот во Старата скопска чаршија, а во него се појавуваат и децата од училиштето за танц „Break The Floor“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s