Најатрактивниот гол од корнер во унгарска верзија

Голот со петица на прва кој секогаш нè потсеќа на Златан, падна и во унгарскот фудбалскиот шампионат ислободно уште од сега може да го прогласат за гол на сезоната.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s