Погледнете како Владо Георгиев им честита 8-ми Март на жените

Иако стави качкет и се обиде да се претстави како доставувач на пиво, ситуацијата се развиваше поинаку за пејачот Владо Георгиев.

Видео-снимката која кружи на интернет го прикажува Владо како во поинакво светло. Георгиев е снимен покрај полиците со алкохол каде реди пива, а трудејќи се да остане незабележан, му паднаа неколку шишиња на земјата.

Кога вработената му пријде да го расчисти нередот, тој ја симнува шапката и им одпеа песна со роза во рака.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s