Павле Богоевски во Топ Тема

Павле Богоевски во Топ Тема
– “Македонија е унитарна држава, таква и ќе остане”
– “Македонија ќе остане двојазична колку што е сега”
– “Јазикот не ни е под закана”
– “Слободата на Никола Груевски и злосторничкото здружување е под закана и тука треба да бидеме реални”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s