ВИДЕО: Македонска песна ечеше на српскиот национален сервис!

Во популарната емисија „Жикина Шареница“ , која важи за една од најпопуларните балкански музички емисии која се прикажува на радио телевизија „Србија“, можеа да се слушнат неколку убави македонски народни песни, отпеани од младите момци на „Фантастик бенд“ кои се едни од ретките македонски бендови кои гостувале таму.

FANTASTIC BAND MK-Za kogo ti cutu Dano liceto – ZIKINA SARENICA 05 11 2016 (LIVE COVER)

untitled

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s