УРНЕБЕСНА ПЕСНА ОД ГРУПА „КИСМИ“: Фрц лево, фрц десно, гунгула е место нема (ВИДЕО)

Една од најпознатите фолк-групи во Македонија, момците од „Кисми“, пред неколку дена ја промовираа својата најнова песна со наслов „Кана Џамбе“.

„Кисми“ важи за еден од најбараните бендови, а особено е популарен во дијаспората.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s