Голманот Трајковски со два гола од гол на гол за една минута… (ВИДЕО)

Македонскиот голман Благојче Трајовски ќе остане запаметен од второто коло на Светското првенство во Франција сигурно како најдобар стрелец меѓу чуварите на мрежата…

Трајковски во финишот на мечот за само една минута успеа два пати да се запише во листата на стрелците, со два гола за една минута

golmanot trajkovski so dva gola za edna minuta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s