face

БОНУСИТЕ СТАСАА ДО 100 ЕВРА

Регистрирајте се, играјте и забавувајте се а зошто и да не заработите нешто. Пари се заработуваат од продажба на влезници, продажба на играчи, бонус за секоја победа и бонус на крајот на сезоната (месецот) (моментално е од 10 до 100 евра во првата Македонска лига (16 екипи) во зависност од освоеното место)

Untitled

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ………….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s