Тајзи И Спејко – Вози (Official Music Video)

Тајзи и Спејко не мируваат, туку напорно работат на промоција на новите песни на српски и македонски јазик. Најновото од нив е композицијата „Вози“, песна направена од балканскиот хит мејкер Слободан Вељковиќ – Цоби, кој стои зад милионски гледаните хитови на Јутјуб на Цвија, Раста, Ана Николиќ, Гру, Газда Паја и многу други српски ѕвезди

Tyzee feat. Spejko – Vozi (Official Music Video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s