Странски Служби

“Вчера бевме на митинг на ВМРО-Титоистичка во Карпош.
Се згазивме од смеа кога лустрираниот титоист почна да ја фали програмата на тие што го лустрираа.”

seceno lepeno montirano kanibaliticka matematika

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s