(ВИДЕО) Саше Политико до Мијалков: Началниче, стигнавте ли до милијарда евра?!

Ви го пренесуваме видеото на Саше Политико од денешното појавување на екс-директорот на УБК, Сашо Мијалков во СЈО каде даваше исказ за случајот „Тортура“.

 Политико му упатува прашања на Мијалков на излегување, а Мијалков не одговара ниту на неговите прашања, ниту на прашањата на останатите новинари.

sashe politiko vs sasho mijalkov: kolku ukradovte do sega, stignavte li do milijarda evra?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s