Лејди Гага пее во автомобил со Џејмс Корден

Lady Gaga Carpool Karaoke

Во рамките на својата емисија, популарниот британски актер и водител Џејмс Корден често знае да покани по некоја популарна ѕвезда да му прави друштво додека вози до работното место, а во вчерашната епизода славната гостинка беше Лејди Гага. 30-годишната пејачка ја искористи пригодата да отпее песни од нејзиниот штотуку објавен албум „Joanne“, но заедно со Корден ги запеаја и постарите, добро познати хитови како што се „Poker Face“, „Bad Romance“, „Born This Way“ и „Edge Of Glory“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s