БОНУСИТЕ СТАСАА ДО 100 ЕВРА

Регистрирајте се, играјте и забавувајте се а зошто и да не заработите нешто. Пари се заработуваат од продажба на влезници, продажба на играчи, бонус за секоја победа и бонус на крајот на сезоната (месецот) (моментално е од 10 до 100 евра во првата Македонска лига (16 екипи) во зависност од освоеното место)

РЕГИСТРАЦИЈА

Untitled

Untitled.png

Untitled.png

Untitled2.png

Untitled.png

Advertisements