(Де)Монтажа 29.05.2017 | Дилема

18670874_10203386984673264_7752685294154113679_n

(Де)Монтажа 26.05.2017 | Груевски и Емил Димитриев во Брисел

(Де)Монтажа 25.05.2017 | Путин изненаден од Иванов

(Де)Монтажа 23.05.2017 | Муабет во холот на филхармонија за класична музика

(Де)Монтажа 20.05.2017 | Nisam premijer al mogu da otvorim…

(Де)Монтажа 01.03.2017 | Сендвич

(Де)Монтажа | 07.02.2017 – Снежана и 8-те џуџиња

(Де)Монтажа ГАЛЕРИЈА НОЕМВРИ 2016

(Де)Монтажа ГАЛЕРИЈА ДЕКЕМВРИ 2016

Advertisements