(Де)Монтажа 23.05.2017 | Муабет во холот на филхармонија за класична музика

18671001_10203370228254364_5073876122666465882_n

(Де)Монтажа 20.05.2017 | Nisam premijer al mogu da otvorim…

(Де)Монтажа 01.03.2017 | Сендвич

(Де)Монтажа | 07.02.2017 – Снежана и 8-те џуџиња

(Де)Монтажа ГАЛЕРИЈА НОЕМВРИ 2016

(Де)Монтажа ГАЛЕРИЈА ДЕКЕМВРИ 2016

Advertisements