16473844_10202918250395200_1657038960846062393_n

(Де)Монтажа ГАЛЕРИЈА НОЕМВРИ 2016

(Де)Монтажа 01.12.2016 – Ден на шо?!

(Де)Монтажа | 02.12.2016 – Шалчиња

ДеМонтажа | 03.12.2016 – Ким ама не Кардашијан

(Де)Монтажа | 04.12.2016 – Никола Ахмети

(Де)Монтажа 05.12.2016 – Селфи на пат

ДеМонтажа | 06.12.2016 – Она Кога Знаеш Што Те Чека

(Де)Монтажа | 07.12.2016 – Игротека Во Зградата На ДПМНЕ

(Де)Монтажа | 08.12.2016 – Без Шминка

(Де)Монтажа | 09.12.2016 – Македонија Се Сака Со Сендвич

(Де)Монтажа | 10.12.2016 – Последниот говор на Николае

(Де)Монтажа | 14.12.2016 – Честитка

(Де)Монтажа | 17.12.2016 – Амди Војвода

(Де)Монтажа | 23.12.2016 – Препутих се

(Де)Монтажа | 27.12.2016 – Новогодишна Акција

Advertisements